?

Log in

No account? Create an account

Tears · out · for · the · world · to · see


I won't cry when the silverlining shows

Recent Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Ask me to take pictures of any aspect of my life that you're interested in/curious about. Leave your requests as a comment to this entry, I'll snap the pictures and post them in my journal.
* * *
Näin viime yönä hassua unta. Seurustelin Josh Hommen kanssa (se on aika hottis). Me oltiin oltu jonkin aikaa yhdessä ja nyt se oli löytänyt itselleen uuden tytön. Tiesin, että josh on ihastunut siihen tyttöön, kun se tyttö aina hengasi meidän kanssa, mut en ollut melkein yhtään mustasukkainen, enkä oikeen jaksanut sanoa asiasta mitään. J halusi, että meidän suhde päättyisi, mutta se oli kai niin nössö, ettei osannut päättää sitä itse, joten se keksi pistää pari kaveriaan vikittelemään mua, joten jos pettäisin sitä, sillä olisi hyvä syy pistää poikki mun kanssa.
Varmaan helppo arvata, että miepä päädyin halailemaan ja pusuttelemaan niiden molempien kanssa. Siitä seurasi kauhee morkkis, etten voi enää hengata niiden kahden kanssa, koska oisko vähän noloo ja vaivautunutta. Josh sai siis haluamansa, eikä mua oikeestaan meidän ero haitannut vaan se, että yhtäkkiä kaikki olikin mun syytä muiden silmissä, eikä suinkaan Joshin, vaikka sillä oli ollut se toinen tyttö jo pitkään. No joo, kaikki siis vihasivat mua ja mua nolotti ja masensi.
Samaan aikaan meidän koulussa oli kaksi jengiä, joilla oli jotain juttua menossa. En kuulunut kumpaankaan, mutta olin toisen jengin "sisäpiirissä" ja tiesin, mitä ne puuhivat. Tällä jengillä oli käytössä pieni luokka, jonne ne aina kokoontuivat juonimaan. Olin sit yksi päivä viemässä sinne jotain papereita. Tiesin, että siellä oli porukkaa koolla ja koputin oveen, odotin sekunnin verran ja menin sisään., mutta siel olikin enää yksi poika jäljellä. Se kertoi, että niillä oli ollu harjoitukset, et miten nopeasti ne pääsevät luokasta pois, jos toinen jengi sattuisi pelmahatamaan paikalle. Poika kertoi, että melkohyvin oli mennyt, koska koko luokka oltiin saatu tyhjäksi, vaikka oli pitänyt kuskata ihmiset pois kahdessa erässä. Mietin, et melkohyvin tosiaan, kun niillä oli ollut joku kaksi sekuntia aikaa poistua mun koputuksesta. Ja vielä kahdessa erässä.
Sit se poika mietti, et niiden pitäisi varmaan huomioida suunnitelmissa myös musta huolehtiminen poistuttaessa, johon mie masentuneena vastasin: syöttäkää vaikka koirille, ei vois vähempää kiinnostaa.


:D!


BYU:hun haku on nyt käynnissä, paperisota alkanut. Mua jännittää.
* * * 
Nämä on lähes too hot to handle at the moment <3!Beibet!
* * *
Transparency:

Challenges come, we're ready

Tee näin:

1. http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random
- ensimmäinen artikkeli tällä sivulla on bändisi nimi
2. http://quotationspage.com/random.php3
- viimeisen lainauksen neljä viimeistä sanaa ovat albumisi nimi
3. http://flickr.com/explore/interesting/7days/
- tämän sivun kolmas kuva on albumisi kansi


* * *
Siivosin siis kaverilistani.
Jos epäoikeudenmukaisesti poistin sinut, eli haluat yhä kuulua, muttet kommentoinut silloin, kun kysyin, ni laita kommenti, soita tai lähetä kirje. Mesessä voi kans ahdistella.

En poistanut ketään sen takia, ettenkö jostakusta tykkäisi, vaan kun mietin, että kukakohan näitä oikeasti lukee, et eihän tuolla listalla tarvi muiden olla.

<3

* * *
* * *

Vain kavereille.

* * *
I'm twice coloured.
Current Mood:
hopeful hopeful
* * *

Next